Praktijknummer: (0113) 37 13 38Receptenlijn: (0113) 37 13 38 (toets 3)Spoednummer: (0113) 37 11 41

Mededelingen praktijk

26-6-2020
Let op! Woensdag 1 juli zal de apotheek de gehele dag gesloten zijn i.v.m. administratieve werkzaamheden. Deze werkzaamheden brengen de apotheek een beter inzicht in de voorraad en zal bijdragen aan een betere kwaliteit. 
 

30-3-2020
Helaas moeten wij u berichten dat de locatie van de Huisartsenpraktijk in Wissenkerke per 2 april 2020 de deuren sluit. Dit besluit hebben we op basis van een aantal ontwikkelingen moeten nemen.

De belangrijkste is het overlijden van onze collega op Colijnsplaat. Voor deze praktijk is geen opvolging gevonden. Samen met dokter de Meulder uit Kortgene zullen wij de huisartsenzorg in Colijnsplaat gaan voortzetten. Het directe gevolg hiervan is dat de apotheekvergunning in Wissenkerke komt te vervallen (Per arts wordt er maar één vergunning verstrekt).

De tweede reden is de moeite die het kost om deze twee locaties goed te bemannen. Het patiëntenaanbod is door alle corona-maatregelen nu dusdanig laag dat het onwenselijk is om dit op 2 locaties overeind te houden.Er zullen per direct geen spreekuren meer plaatsvinden in Wissenkerke.

Medicatie die u (nog) gaat bestellen staat voortaan voor u klaar in Kamperland. Hier kunt u dagelijks tussen 15:00 en 16:45 uw medicatie afhalen. Is dit voor u niet mogelijk dan kan hier in overleg met de assistente van afgeweken worden.Indien er echt geen mogelijkheid voor u bestaat om de medicatie af te laten halen dan kunnen wij deze voor u laten bezorgen.

Het huisartsenteam van Kamperland zal z’n uiterste best doen om u van goede huisartsen- en farmaceutische zorg te blijven voorzien.

Gezien de huidige maatschappelijke beperkingen willen wij u nog op een aantal mogelijkheden attenderen:

- U kunt een videoconsult met uw huisarts of praktijkondersteuner afspreken. Via FaceTalk (tedownloaden in de App Store of Play Store). De assistente kan u hiervoor inplannen.
- U kunt toestemming verlenen voor inzage in uw dossier via het LSP (landelijk schakelpunt)aan hulpverleners die betrokken zijn bij u medische zorg via www.volgjezorg.nl
- U kunt u aanmelden met u DigiD op www.mijngezondheid.net Hiermee heeft u toegang tot een deel van uw medische huisartsen dossier. U ziet hier uw belangrijkstegezondheidsproblemen, uw medicatie, uw uitslagen van onderzoeken en uw allergieën.Tevens kunt u via deze weg beveiligd e-mailen met een van de medewerkers, digitaal afspraken maken en herhaalmedicatie bestellen.

Met vriendelijk groet,
Mariska de Pagter, huisarts & Michel ten Have, huisarts

23-3-2020 Spreekuur isolatiepost Goes (HAP Goes)
Op korte termijn worden steeds meer patiënten met luchtwegklachten verwacht. Om de risico's van besmettingsgevaar en crowding te minimaliseren, is de huisartsenpost Goes aangewezen tot isolatiepost. Dit betekent voor u als patiënt dat u mogelijk naar dit spreekuur verwezen wordt, om zo de huisartsenpraktijk 'schoon' te houden. Wanneer u contact opneemt met de assistente zal zij uw klacht uitvragen en overleggen met de arts of bezoek aan de isolatiepost noodzakelijk is. Dit zal aan u worden voorgelegd. 
Houdt met uw bezoek aan de isolatiepost Goes (HAP Goes) rekening met het volgende:
  • Kom op tijd voor uw afspraak
  • Zorg dat u uw mobiel bij de hand heeft
  • Wacht in de auto tot u gebeld wordt dat u binnen mag komen
  • Er mag geen begeleider mee naar binnen (tenzij bij kinderen, maximaal 1 die zelf gezond is)
  • Indien u over een mondkapje beschikt deze graag opdoen voor het betreden van het gebouw
  • Wacht in de hal tot u opgehaald wordt
  • Bij binnenkomst hal, handen ontsmetten en mondkapje op doen (indien u deze zelf niet heeft).
16-3-2020 Coronavirus:
Voor vragen omtrent het coronavirus adviseren wij u de website van thuisarts.nl te raadplegen. https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus

 


Om de verspreiding van het Corona-virus (COVID-19) nemen wij de volgende maatregelen in acht:

- Kom niet onaangekondigd naar de praktijk, neem eerst telefonisch contact op
- De balie is gesloten! Graag buiten aanbellen via de intercom
- Medicatie is uitsluitend af te halen tussen 15.00 en 16.45 uur

 


Adres Alexiaplein 2
4493 EZ Kamperland
info@hakamperland.nl
apotheek@hakamperland.nl
Contact
Telefoon:(0113) 37 13 38
Receptenlijn:(0113) 37 13 38 (toets 3)
Spoednummer:(0113) 37 11 41
Huisartsen M.F.J.M. ten Have
M. de Pagter
M. Minnaar