Praktijknummer: (0113) 37 13 38Receptenlijn: (0113) 37 13 38 (toets 3)Spoednummer: (0113) 37 11 41

Patiënten enquete 2015

Allereerst willen wij u hartelijk bedanken voor de genomen tijd om ons te beoordelen.We zijn erg blij met de uitkomst. We hebben het mooie cijfer van een 8.6 mogen ontvangen, en uiteraard zijn wij hier erg trots op.

 

Echter uit de enquêtes zijn ook enkele punten naar voren gekomen waar u als patiënt tegenaan loopt. Hiervan nemen wij zeker notitie. Voor een aantal kritiek punten zijn moeilijk aanpassingen te doen en vragen wij uw begrip.

 

Uw punten van kritiek:

  • Sluiting woensdagmiddag Op woensdagmiddag heeft het consultatiebureau de praktijk in gebruik, hiermee creëren wij voor jonge ouders de mogelijkheid om het consultatiebureau in hun eigen dorp te bezoeken.

  • Beperkte privacy aan de balie De indeling in de hal maakt het technisch onmogelijk om een scheidingswand te maken, omdat dit de doorgang te veel belemmerd. Wij proberen wel zoveel mogelijk met uw privacy rekening te houden. Wanneer u privacy gevoelige vragen/informatie heeft, kunnen wij u adviseren om hier ons over te bellen en dit liever niet aan de balie te bespreken. Tijdens het afhalen van medicatie, is geen geschikt moment om uw vragen goed te kunnen beantwoorden.

  • Levering van medicatie In verband met het preferentie beleid van de zorgverzekeraars, welke maandelijks wisselen, is het voor ons onmogelijk geworden om medicatie op voorraad te houden. Wij houden voor acute situaties altijd een basisvoorraad in de apotheek, maar voor chronische medicatie is dit niet langer haalbaar. Wij vragen uw begrip voor deze situatie.

  • Wachttijden voor het spreekuur het kan voorkomen dat het spreekuur door onvoorziene omstandigheden uitloopt, wij zullen u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. Mocht u zelf meerdere klachten hebben, geef dit dan goed aan bij de assistente zodat zij meer spreekuur-tijd kan reserveren. Dit zal ook helpen de wachttijden te bekorten.

 

Verbeterpunten die wij ter harte hebben genomen:

 

  • Kenbaar maken bij welke arts u op het spreekuur komt. 
  • Meer uitleg over medicatie en met name over de bijwerkingen verstrekken.
  • Vaker informeren of u bijwerkingen heeft ondervonden en of het geneesmiddel naar wens was.
Adres Alexiaplein 2
4493 EZ Kamperland
info@hakamperland.nl
apotheek@hakamperland.nl
Contact
Telefoon:(0113) 37 13 38
Receptenlijn:(0113) 37 13 38 (toets 3)
Spoednummer:(0113) 37 11 41
Huisartsen M.F.J.M. ten Have
M. de Pagter
M. Minnaar
J. de Goffau (HAIO)