Praktijknummer: (0113) 37 13 38Receptenlijn: (0113) 37 13 38 (toets 1)Spoednummer: (0113) 37 11 41

Medewerkers

Ons team van ervaren en enthousiaste medewerkers zet zich dagelijks in voor de beste zorg aan u. Graag stellen wij ons aan u voor.

 

Huisartsen


M.F.J.M. ten Have - Huisarts
Dr. ten Have studeerde in 1995 af aan de Rijks Universiteit Utrecht. Hij is enkele jaren werkzaam geweest als Poortarts in Goes. Tevens als assistent Chirurgie te Amersfoort en assistent Gynaecologie te Apeldoorn. Naast zijn werkzaamheden in het ziekenhuis was hij lange tijd bij de gemeente Utrecht werkzaam als Forensisch Geneeskundige (o.a., arrestantenzorg, beoordelingen bij niet natuurlijk overlijden, Reizigersadvisering). Hij heeft de Huisartsenopleiding gevolgd in Utrecht. Naast 2 jaar praktijkervaring in Bilthoven is hij werkzaam geweest op de kinderafdeling van het Diaconessen Ziekenhuis te Utrecht, op een psychiatrische acute opname afdeling en in een verpleeghuis. Na het afronden van de huisartsenopleiding is hij werkzaam geweest als huisarts te Bilthoven. Vervolgens is hij anderhalf jaar werkzaam geweest als huisarts/ spoedarts in West-Australie in het Nickol Bay Hospital te Karratha. Snel na terugkomst heeft hij zich gevestigd als huisarts te Kamperland.

M. de Pagter - Huisarts
Huisarts Dr. de Pagter studeerde in 1995 af aan de Rijks Universiteit Utrecht. In het kader van de Tropenopleiding is zij enkele jaren werkzaam geweest als assistent gynaecologie en chirurgie in het IJsselmeer ziekenhuis te Emmeloord en in Medisch Centrum Molendael te Soest en Baarn. Na het afronden van de tropenopleiding aan het Koninklijk Tropen Instituut te Amsterdam, heeft zij de Huisartsenopleiding gevolgd in Utrecht. Naast 2 jaar praktijkervaring in Leusden en Scherpenzeel is zij ook 6 maanden werkzaam geweest op de kinderafdeling van het Diaconessen Ziekenhuis  te Utrecht, Op een PAAZ-afdeling te Amersfoort en een Verpleeghuis te Soest. Na het afronden van de huisartsenopleiding in 2001 is zij werkzaam geweest als waarnemer en als huisarts te Schoonhoven. Vervolgens is zij anderhalf jaar werkzaam geweest als huisarts / spoedarts in West-Australie in het Nickol Bay Hospital te Karratha. Enkele maanden na terugkomst heeft zij zich gevestigd als huisarts te Kamperland.

Huisarts in Opleiding - Huisarts in Opleiding
Momententeel niet ingevuld.

Vincent van der Wilk - Co- assistent
Tijdens de periode van 19-02-2018 t/m 26-03-2018
zal er een co-assistent bij ons in de praktijk aanwezig zijn. Hij is bezig met de opleiding tot arts.
Vincent zal bij de consulten aanwezig zijn.
Mocht u hier bezwaar tegen hebben kunt u dat kenbaar maken.
Adres Alexiaplein 2
4493 EZ Kamperland
Fax: (0113) 37 26 82
Contact
Telefoon:(0113) 37 13 38
Receptenlijn:(0113) 37 13 38 (toets 1)
Spoednummer:(0113) 37 11 41
Huisartsen M.F.J.M. ten Have
M. de Pagter
Huisarts in Opleiding
Vincent van der Wilk